[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τους εργαζόμενους στη ΣΙΔΕΝΟΡΤο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο εργοστάσιο ΣΙΔΕΝΟΡ, που σήμερα 21/6/2019 πραγματοποιούν στάση εργασίας, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους,  ζητώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που
μεταξύ άλλων θα αποδίδει πίσω τις απώλειες που έχουν υποστεί στους μισθούς τους όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

          Την ώρα που οι εργαζόμενοι βγήκαν στους δρόμους διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα τους στην εργασία και στη δίκαιη αμοιβή τους, η εργοδοσία που αρνείται να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου όλο αυτό τον καιρό, στέλνει εξώδικα στη διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων,  απειλώντας και τρομοκρατώντας τους προκειμένου να σταματήσουν τον αγώνα τους, με πρόσχημα τη δήθεν παρεμπόδιση της λειτουργίας της πύλης του εργοστασίου.

          Θεωρούμε αδιανόητη τη στάση της εργοδοσίας που ενώ καταγράφει αύξηση στα κέρδη της ΣΙΔΕΝΟΡ, όχι μόνο αρνείται την υπογραφή της ΣΣΕ που θα εξασφαλίζει την αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων, αλλά προχωρώντας ένα ακόμα βήμα στα παράλογα αντεργατικά της σχέδια, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε διαθεσιμότητες των εργαζομένων.

          Το Ε.Κ.Θ. ζητά από τη διοίκηση της ΣΙΔΕΝΟΡ να καθίσει ΑΜΕΣΑ στο τραπέζι του διαλόγου και να προχωρήσει στην υπογραφή της ΣΣΕ, εγκαταλείποντας τις πρακτικές που "γεννούν" ανεργία και ανασφάλεια.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]