Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει αναλάβει τις έρευνες για τη ληστεία που έγινε, λίγο πριν το μεσημέρι, στη χρηματαποστολή του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ! Μάλιστα, ήδη γίνονται έρευνες σε συγκεκριμένα σπίτια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!


Οι ληστές, ντυμένοι γιατροί, με την απειλή όπλων άρπαξαν χρήματα από την χρηματαποστολή που εφοδίαζε το ΑΤΜ. Κατάφεραν να αρπάξουν τη μια κασετίνα με τα χρήματα, ενώ η άλλη έπεσε κάτω , βγήκε η ειδική μελάνη που περιέχει και τα χαρτονομίσματα αχρηστεύθηκαν.

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθούνταν από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Κατδιώχθηκαν και, λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθησαν, την ώρα που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο διαφυγής! Μάλιστα, έτρεχαν με τα όπλα μέσα στο νοσοκομείο για να ξεφύγουν, την ώρα που οι διάδρομοι ήταν γεμάτοι με ασθενείς, επισκέπτες και εργαζόμενους! Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς!

Η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, φαίνεται πως παρακολουθούσε στενά τους δράστες και γνώριζε ότι σχεδίαζαν την συγκεκριμένη ληστεία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι τρεις συλληφθέντες  είναι "παλιοί γνώριμοι" της Αστυνομίας. Ειδικά ο ένας είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη, σε επιχείρηση για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πυρήνες της Φωτιάς".  Πάντως, είχε απαλλαγεί από την κατηγορία για συμμετοχή στην εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση. Μάλιστα, είχε προχωρήσει σε απεργίες πείνας κατά την διάρκεια της προφυλάκισής του. Όταν, όμως, πήρε άδεια, από το Συμβούλιο των φυλακών... ξέχασε να επιστρέψει, για να συλληφθεί αργότερα στη Σπάρτη και να κατηγορηθεί για συμμετοχή στη συμμορία των Ληστών με τα Μαύρα.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους τρεις ληστές συνελήφθη ως συνεργός και 39χρονη, ενώ οι έρευνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνεχίζονται.