[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η αντίδραση Νοτοπούλου στην επιλογή Φωτόπουλου για γ.γ. του δήμου ΘεσσαλονίκηςΗ δεύτερη επιλογή του Κωνσταντίνου Ζέρβα για θέση ευθύνης στη νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, αυτή του Ευθύμιου Φωτόπουλου για τη θέση του γενικού γραμματέα, έχει προκαλέσει πλείστες αντιδράσεις. Τελευταία αυτή της Κατερίνας Νοτοπούλου.


Η κ. Νοτοπούλου αντέδρασε, πριν από λίγο, με ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία χαρακτηρίζει τον κ. Φωτόπουλο "επιλογή από τα πολύ παλιά υλικά της πόλης", θεωρώντας ότι ο κ. Ζέρβας "σπεύδει να εξοφλήσει τα γραμμάτια στη Νέα Δημοκρατία", αφού "δεν έχει καμία σχέση η πολιτεία του κ. Φωτόπουλου με το «φιλελεύθερο και ακομμάτιστο» προεκλογικό προφίλ του κ. Ζέρβα ή με τις προσδοκίες των πολιτών για συνέχεια της προοδευτικής πορείας του Δήμου".

Υποστηρίζει ότι ο  κ. Φωτόπουλος "δεν υπήρξε καλός Δήμαρχος", τον κατηγορεί ότι έφθασε το χρέος του δήμου Δέλτα προς την ΕΥΑΘ στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ότι αδιαφόρησε για τους Ρομά και αρνήθηκε την υποδοχή και την φιλοξενία προσφύγων.

Και καταλήγει: "Ο ορισμός του προσώπου του κ. Φωτόπουλου στη νευραλγική αυτή θέση προσδίδει αρνητικό πρόσημο για το μέλλον της πόλης μας. Επιστροφή στο παρελθόν κ. Ζέρβα; Η παράταξη μας «Θεσσαλονίκη Μαζί» και εγώ προσωπικά θα πιέζουμε στην κατεύθυνση της προόδου".

Δείτε την ανάρτηση της κ. Νοτοπούλου:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]