[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δίνουν το αίμα τους σε Νεάπολη - ΣυκιέςΕβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας και κοινωνικής προσφοράς διοργανώνεται από σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου έως και το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, και
στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Νεάπολης Συκεών, σε συνεργασία με τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Θεαγένειο, Ιπποκράτειο και Γ. Παπανικολάου.
Κατά τη διάρκειά της, οι εθελοντές θα ενημερώνονται και θα καλούνται να γίνουν δότες αιμοπεταλίων, μυελού των οστών, βλαστοκυττάρων και δωρητές οργάνων σώματος. Η εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς πραγματοποιείται σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Το Σάββατο 22 Ιουνίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19) και στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Παύλου (Ανθέων 14). Στις 23, 24, 25 και 26 Ιουνίου , στο δημαρχείο Νεάπολης Συκεών (από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στις 23 Ιουνίου και τις υπόλοιπες μέρες από τις 10 το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ).
Στις 27, 28 και 29 Ιουνίου, στο Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης (από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στις 27 και 28 Ιουνίου) και από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στις 29 Ιουνίου).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]