Στη σύλληψη και του τέταρτου φερόμενου ως δράστη για την επίθεση σε βάρος 22χρονου, τον Ιούνιο του 2018, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, κοντά στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς", προχώρησαν χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί.


Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 24χρονο, που εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος που είχε εκδοθεί.

Οι αστυνομικοί, ύστερα από πολύμηνη έρευνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τέσσερα από τα άτομα τα οποία το πρωί της 12ης Ιουνίου 2018, στην περιοχή της παραλίας κοντά στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς", επιτέθηκαν σε βάρος 21χρονου, ήταν ο 24χρονος κι άλλοι τρεις (ηλικίας 22, 23 και 26 ετών) οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις, ενεργώντας από κοινού ως ομάδα με διακριτούς ρόλους (λες και ήταν συμμορία, δηλαδή), επιτέθηκαν, χτύπησαν και μαχαίρωσαν με αιχμηρό και αμβλύ αντικείμενο (μάλλον κατσαβίδι), τον νεαρό (ηλικίας 21 ετών τότε), με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Ο 24χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

H φωτογραφία είναι από το αρχείο.