[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το Παρίσι ετοιμάζει ιπτάμενα ταξί για τους Ολυμπιακούς του 2024

Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα είναι κάτι που ακόμη και σήμερα, φαντάζει εξωπραγματικό και πολύ μελλοντικό, η Γαλλία όμως θέλει να επενδύσει πάνω σε ιπτάμενα ταξί.
Αυτό γίνεται με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όπου θα γίνουν στο Παρίσι και την εξέλιξη των οχημάτων την έχει αναλάβει μια από τις πιο κατάλληλες εταιρείες στον κόσμο για αυτή τη δουλειά, η Airbus.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προηγηθεί μια πολύ μεγάλη μελέτη σχετική με τη διαχείριση κίνησης στον αέρα, τη συντήρηση των οχημάτων αυτών και τον τρόπο που θα λειτουργούν. Θα έχουν τη δυνατότητα να απογειώνονται και να προσγειώνονται σε οποιοδήποτε σημείο τους ζητηθούν, χάρη σε μια τεχνολογία που τους επιτρέπει την κάθετη κίνηση και φυσικά δεν θα χρειάζονται μεγάλες ευθείες για να απογειώνονται και να προσγειώνονται, όπως τα αεροπλάνα, αφού έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο λειτουργίας. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα κινούνται. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ηλεκτροκίνητα και δεν θα έχουν την ανάγκη χειρισμού από οδηγό καθώς θα ενσωματώνουν αυτόνομη τεχνολογία τελευταίας γενιάς.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]