[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Παραίτηση 2 μήνες πριν τη λήξη της θητείας στο δημοτικό συμβούλιο ΘεσσαλονίκηςΤην παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης υπέβαλε, o δημοτικός σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας», Λευτέρης Κιοσέογλου, ο οποίος είναι και επιτετραμμένος σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία.Ο κ. Κιοσεόγλου έκανε γνωστή την παραίτηση του τόσο στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη όσο και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Σίμο Μπενσασσών, ο οποίος αναμένεται την ανακοινώσει και επίσημα στη σημερινή συνεδρίαση του Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση αφορά προσωπικούς λόγους.

Την θέση του κ. Κιοσέογλου για τους επόμενους δύο μήνες, οπότε και λήγει η θητεία του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, θα λάβει Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης. Όσο για τη θέση του στη Δημοτική Αστυνομία αναμένεται ορισμός από τον δήμαρχο...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]