[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος ΛεκάκηςΤο εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σε σχολείο του κέντρου επί της οδού Κασσάνδρου ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη Πρώτη" , Πέτρος Λεκάκης.


«Τόσο καιρό μιλούσαμε εμείς, σήμερα μιλάει ο λαός και επιλέγει για μια "Θεσσαλονίκη Πρώτη". Εγώ καλώ όλους τους συνδημότες να έλθουν, να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να το κάνουν με γνώμονα το καλό της πόλης κι όχι τα κόμματα. Σήμερα ο κόσμος είναι αυτός που έχει την τύχη της πόλης στα χέρια του. Τους καλώ, λοιπόν,  να ψηφίσουν μακριά από κομματικές γραμμές και πιέσεις και να μας δώσουν τη δύναμη να εγγυηθούμε την ενότητα της πόλης και τη διοίκηση της πόλης» δήλωσε ο κ.Λεκάκης, τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι του συνδυασμού του.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]