[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αύριο το ντοκιμαντέρ της Αθηνάς Κρικέλη για τον Όλυμπο


Παγκόσμια πρώτη προβολή αύριο, Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στις 7.45μμ στο θέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στη Θεσσαλονίκη, για το ντοκιμαντέρ «Μακεδονία, η λαμπερή πύλη του Ολύμπου» της Αθηνάς Κρικέλη .


Η προβολή γίνεται υπό την αιγίδα του FILM OFFICE της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία παραγωγή του αμερικανικού τηλεοπτικού οργανισμού Ellopia Films USA σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Κρικέλη. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ είναι το 5ο της σειράς «Mt Olympus», ενώ ήδη τα 4 πρώτα ντοκιμαντέρ της σειράς έχουν αποσπάσει παγκόσμιες διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου.

Το ντοκιμαντέρ, με αφετηρία το βουνό του Ολύμπου και τους Θεούς του, παρουσιάζει την επιρροή του ψηλότερου βουνού της Ελλάδος στους κατοίκους της Μακεδονίας, καθώς και στους βασιλιάδες της Μακεδονικής εποχής, μέσα από κείμενα και επιγραφές για τη ζωή των αρχαίων Ελλήνων.

Η είσοδος είναι δωρεάν, η αφήγηση είναι στην αγγλική γλώσσα και υποστηρίζεται με ελληνικούς υπότιτλους. Για εξασφάλιση θέσης, παρακαλείστε για την αποστολή μηνύματος στο info@ellopiatv.com.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]