Στο στόχαστρο γυμναστήριο συγγενή του ΝικολαΐδηΓυμναστήριο αθλητικού συλλόγου που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του ολυμπιονίκη και υποψήφιου ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στο στόχαστρο επίθεσης άγνωστων χθες τα ξημερώματα.


Οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου και τον γυάλινο πίνακα που έφερε την φωτογραφία του ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο.

Την επίθεση κατήγγειλε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο ίδιος ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, συνοδεύοντάς την από φωτογραφικό υλικό, αλλά και ένα μήνυμα προς τους δράστες: «Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε ό,τι αφορά αυτούς, θα ήθελα να τους πω, ότι δεν αλλάζει για εμένα κάτι. Αν πίστεψαν έστω και μια στιγμή ότι θα αλλάξει, μάλλον δεν έχουν διαβάσει την πορεία μου ως αθλητή».

Πρόσφατα στην Πτολεμαϊδα ο Α. Νικολαϊδης και ο συνυποψήφιός του για την ευρωβουλή Κ. Αρβανίτης, έγιναν δέκτες αποδοκιμασιών από συγκεντρωμένους που αντιτίθενται στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Σχόλια