[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στο Πρωτοδικείο και ο ΟρφανόςΤην πλήρη σύνθεση του συνδυασμού του «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» για τη Δημοτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, τη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας και τις Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Κοινότητες Θεσσαλονίκης κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής του, Γιώργος Ορφανός.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το κατώφλι του δικαστηρίου το πρωί του Σαββάτου 4 Μαΐου, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της παράταξής του, αλλά και από τα παιδιά του, Ηρώ και Δημήτρη (φωτογραφία).

«Το είπαμε, το κάναμε. Όλοι εμείς της παράταξης “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον” δηλώσαμε παρόντες για τη Θεσσαλονίκη που μας αξίζει και που δικαιούμαστε. Πιστεύουμε ακράδαντα στο πάθος, στο ταλέντο και στον επαγγελματισμό των Θεσσαλονικέων. Είναι ώρα να κάνουμε πράξη όλοι μαζί, αυτά που υποσχεθήκαμε. Θα ενώσουμε τα πολιτικά κόμματα της πόλης μας και όλους τους υποψήφιους δημάρχους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς. Η Θεσσαλονίκη να γίνει το μέλλον, να γίνει μία πρωτεύουσα για ογδόντα εκατομμύρια πολίτες», σημειώνει ο Γιώργος Ορφανός.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]