[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έβγαλε πίκρα ο ΛεκάκηςΈβγαλε... πίκρα σε ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής της παράταξης Θεσσαλονίκη Πρώτη, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.


Όπως έγραψε, "Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο ίσιος δρόμος είναι επιλογή και ευθύνη #Θεσσαλονίκη_Πρώτη Σας ευχαριστούμε για την αθρόα προσέλευση στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου (βλ φωτο) Εμείς δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας".

Τα καρφιά ήταν για τις, ως χθες, συνοδοιπόρους του Μαρία Πασχαλίδου και Έλλη Χρυσίδου, που έσπευσαν να συστρατευθούν με την Κατερίνα Νοτοπούλου και τη δική της παράταξη και τους -επίσης ως χθες συνοδοιπόρους του- Χαρ. Μπαρμπουνάκη και Γ. Δημαρέλο που εντάσσονται στην κίνηση "ΠολΗχρωμη Πόλη", του Σπύρου Βούγια. Κι αυτά μια μέρα πριν το Πρωτοδικείο...

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]