[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πάνε για γενική συνέλευση οι δημοσιογράφοιΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει στάση εργασίας τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 από τις 10.00 έως τις 16.00 σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, τα γραφεία Τύπου και κάθε χώρο εργασίας.


Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί για να διευκολύνει την συμμετοχή των συναδέλφων στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΜ-Θ που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, και ώρα 10 π.μ. στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» (ΔΕΘ, περίπτερο 8, Αίθουσα Α΄).

Στη γενική συνέλευση το πιο σοβαρό θέμα είναι η αλλαγή του καταστατικού της Ένωσης. Μεταξύ των αλλαγών είναι και η ονομασία της, αφού, πλέον, θα λέγεται Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης, διατηρώντας, πάντως, το ακρωνύμιο ΕΣΗΕΜ-Θ, για ιστορικούς λόγους. Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή είναι αυτή που αναγκάζει τα μέλη της Ένωσης να επιβεβαιώνουν, κάθε χρόνο, τη δημοσιογραφική ιδιότητά τους, για να παραμένουν μέλη. Μάλιστα, η ιδιότητα θα βεβαιώνεται με την προϋπόθεση το εισόδημά τους να προέρχεται, σε ποσοστό 50% από δημοσιογραφική εργασία, συμπεριλαμβάνοντας, πλέον, εργαζόμενους σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, γραφεία Τύπου, ακόμη και νέα μέσα.

Ένας νέος θεσμός είναι η εφεύρεση των συνδεδεμένων μελών, που αφορά φοιτητές ή καθηγητές πανεπιστημίου στις σχολές δημοσιογραφίας. Τα συνδεδεμένα μέλη θα ΄χουν διαφορετική ταυτότητα από τα τακτικά μέλη της Ένωσης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]