[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς νερό Εύοσμος και ΚορδελιόΔιακοπή υδροδότησης από τις 10:30 π.μ έως τις 17:00 μ.μ , σήμερα Δευτέρα 13 Μα?ου 2019, θα έχουν περιοχές του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, όπως ανακοίνωσε η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης καθώς θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης


διαρροής αγωγού Φ500mm στην οδό Ρο?δη Εμμανουήλ 3.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, διακοπή νερού θα έχει η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παπανδρέου Ανδρέα, Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή, Διαλογής Μοναστηρίου, Κατσαντώνη, Πολυτεχνείου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, οι παρακείμενες σε αυτές οδούς καθώς και όλη η περιοχή του Κορδελιού.

Οι εργασίες που εκτελούνται κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και όπως διαβεβαιώνει η ΕΥΑΘ, θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]