Με ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία τους στα play offs και εκιπληκτικούς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον, το Μιλγουόκι «απάντησε» με εμφατικό τρόπο στο break της Βοστόνης και με το 123-102 ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής.

Σε αντίθεση με το game 1, αυτή την φορά τα «Ελάφια» είχαν πολύ καλά ποσοστά στα μακρινά σουτ, ενώ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να παίξει το μπάσκετ που ξέρει... Οι δύο αυτοί παράγοντες οδήγησαν στο απίστευτο επιμέρους σκορ 24-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου και το ΜΙλγουόκι να φτάνει άνετα στη νίκη. Πλέον, η ομάδα του Greek Freak καλείται να «κλέψει» ένα παιχνίδι από τα επόμενα δύο στην Βοστώνη για να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Οι νικητές είχαν ουσιαστικά δύο MVP, έναν σε κάθε ημίχρονο. Ο Μίντλετον τους κράτησε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Giannis ήταν απολαυστικός στο δεύτερο. Με 28 πόντους και 7/10 τρίποντα τελείωσε τον αγώνα ο Αμερικανός, ενώ ο Έλληνας άσος με 29 (τους 15 στην τρίτη περίοδο) και 10 ριμπάουντ.

Οι Μπακς έκαναν... πάρτι έξω από το τρίποντο, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 20/47, κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία τους σε αγώνα play offs. Ξεκάθαρο προβάδισμα στην ημιτελική σειρά πήρε το Γκόλντεν Στέιτ με την δεύτερη σερί νίκη του επί του Χιούστον στο Όκλαντ, αυτή την φορά με 115-109.

Οι «πολεμιστές» έκαναν το 2-0 κι έχουν τον πρώτο λόγο, με τη αειρά να μεταφέρεται στο Τέξας, όπου οι «ρουκέτες» θα έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Κέβιν Ντουράντ με 29 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Κλέι Τόμπσον να προσθέτει άλλους 21 και τον Στεφ Κάρι 20 πόντους. Για τους Ρόκετς, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 29 πόντους, ενώ ο Κρις Πολ τελείωσε τον αγώνα με 18.

/www.naftemporiki.gr