Ποινή μαμούθ σε 52χρονη για "κανόνι" στην αγοράΑκριβά πλήρωσε το "κανόνι" που έριξε, με ακάλυπτες επιταγές και πλαστά τιμολόγια, 52χρονη επιχειρηματίας, στις αγορές της Κοζάνης, των Γρεβενών, αλλά και σε συναδέλφους της από την Αθήνα και τη Χαλκιδική.


Η 52χρονη καταδικάστηκε, με 16  αποφάσεις των Πλημμελειοδικείων Κοζάνης, Γρεβενών, Χαλκιδικής και Αθηνών, σε  στερητικές ποινές της ελευθερίας 48 ετών και χρηματικές ποινές συνολικού ύψους 23.000 ευρώ.

Η φυγόποινος επιχειρηματίας συνελήφθη χθες (07-05-2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σε βάρος της, εκτός των ποινών, εκκρεμούσε πλήθος διωκτικών εγγράφων: Οκτώ εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Κοζάνης και του ανακριτή Χαλκιδικής για τα αδικήματα της μη καταβολής οφειλών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση, έκδοσης ακάλυπτων επιταγών, έκδοσης και αποδοχής εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ’ εξακολούθηση και της φοροδιαφυγής. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε Κοζάνη, Γρεβενά, Αθήνα και Χαλκιδική από το 2004 έως το 2018.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια