Μεγάλη φιέστα θα γίνει στην Τούμπα αύριο το βράδυ (Κυριακής 21/4),  σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, καθώς αναμένεται το μεγαλύτερο pyroshow που έχει γίνει ποτέ στο γήπεδο.


Το εορταστικό σκηνικό που θα στηθεί, θα συνθέσουν πυροτεχνήματα, βεγγαλικά και πυρσοί, που πρόκειται να είναι περισσότεροι από το περίφημο "δαχτυλίδι της φωτιάς" που είχε γίνει τον Απρίλιο του 2016 στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι επιτελείς του συλλόγου έχουν ζητήσει από τους φιλάθλους να παραμείνουν στις θέσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό και σε περίπτωση μαθηματικής κατάκτησης του τίτλου, ώστε να απολαύσουν το φαντασμαγορικό θέαμα και η ομάδα του Λουτσέσκου να κάνει τον γύρο του θριάμβου στον αγωνιστικό χώρο, μπροστά από τις κατάμεστες κερκίδες όπου θα ανάψουν οι πυρσοί.

Στην αποστολή ο Βιερίνια


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να  μην βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Δικεφάλου, για τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό, παρά τον τραυματισμό του. Ο αρχηγός μπορεί να είναι εκτός μάχης αλλά θα συμμετέχει κανονικά στην αποστολή της ομάδας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τους εκλεκτούς του μετά το τέλος της προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, οι Πέδρο Ενρίκε , Ομάρ Ελ Καντουρί , Πόντους Βέρνμπλουμ και Αντελίνο Βιεϊρίνια συνέχισαν τα προγράμματά τους, όμως ο Πορτογάλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αναλυτικά η 18άδα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδιακό: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μαλεζάς , Μίσιτς , Σάκχοφ , Ολιβέιρα , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι. Όπως όλα δείχνουν, η 11άδα θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Μάτος, Γιαννούλη, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ζαμπά, Λημνιό και Άκπομ.