[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΑΟΚτσήδες έδιωξαν, άρον - άρον, τον Ψωμιάδη από τη συγκέντρωση για τη ΜακεδονίαΚακούς επικοινωνιακούς συμβούλους φαίνεται πως έχει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκτός κι αν δεν ακούει κανέναν και κάνει του... κεφαλιού του!


Πώς να εξηγήσει, κάποιος, διαφορετικά την παρουσία του στο συλλαλητήριο που οργανώνουν οπαδοί του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία;

Ο κ. Ψωμιάδης έκανε την εμφάνισή του με δυο  - τρεις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του, κρατώντας στα χέρια μια σημαία του δήμου Θεσσαλονίκης (φέρει την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τις πολεμίστρες του Λευκού Πύργου, σε φόντο μπλε - άσπρο). Με το που τον είδαν, όμως, οι συγκεντρωμένοι, άρχισαν να τον βρίζουν, να τον γιουχάρουν και του έλεγαν να σηκωθεί να φύγει!

"Δε θέλουμε πολιτικούς εδώ! Να φύγεις", του έλεγαν οι πιο... κόσμιοι. Οι υπόλοιποι έλεγαν πράγματα που δεν γράφονται.

Ο Π. Ψωμιάδης δίπλωσε τη σημαία κι αποχώρησε μαζί με τη συνοδεία του.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]