Η φιέστα του ΠΑΟΚ με αριθμούς (Φωτορεπορτάζ)Εντυπωσιακοί είναι οι αριθμοί πίσω από τη φαντασμαγορική φιέστα που στήθηκε από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ.

Δείτε τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της:Ήταν μία εμπειρία ζωής. Μία γιορτή αντάξια της ιστορίας και της φιλοσοφίας του ΠΑΟΚ. Μια ωδή στο παρελθόν, μια δήλωση για το μέλλον. Μια βραδιά αφιερωμένη στο συναίσθημα και στους απόλυτους πρωταγωνιστές. Τους πρωταθλητές και όσους μας βλέπουν από ψηλά.

Όλα τα συναισθήματα και η ιστορία της ομάδας αποτυπώθηκαν εντυπωσιακά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.Το paokfc.gr κάνει τον απολογισμό της μεγάλης γιορτής του Δικεφάλου σε αριθμούς.

221 άτομα συντονίστηκαν στον υπέρτατο βαθμό προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά η μεγάλη γιορτή. 122 ασύρματοι έδωσαν τη δυνατότητα στο προσωπικό να επικοινωνεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το προσωπικό δούλευε για μία ολόκληρη εβδομάδα στο γήπεδο της Τούμπας και έστησε μέσα σε αυτό κατασκευές βάρους 12 τόνων.762 φωτιστικά σώματα στήθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, πάνω σε τράσσες μήκους 534 μέτρων. Χρησιμοποιήθηκαν 36 μοτέρ ανύψωσης προκειμένου όλα τα φωτιστικά να πάρουν την τελική τους θέση μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

121 καμπίνες ήχου κάλυψαν το ακουστικό κομμάτι, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρουν 115 ντεσιμπέλ σε 40.000 θεατές.

568 led tiles συνέθεσαν τις μεγάλες οθόνες στην κεντρική σκηνή.Συνολικά τα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν χρειάστηκαν 2 Mega Watt ισχύ προκειμένου να δουλέψουν άρτια.

Για την συνδεσμολογία χρειάστηκαν 5.400 μέτρα καλώδιο ρεύματος υψηλής παροχής, 52 χιλιόμετρα καλώδιο διανομής ρεύματος, 28,2 χιλιόμετρα καλωδίωσης σήματος ελέγχου, και 1.100 μέτρα οπτικής ίνας.Παράλληλα κατασκευάστηκαν υφάσματα συνολικής επιφάνειας 2.800τετραγωνικών μέτρων.

Η δημιουργία ατμόσφαιρας με τους καπνούς και τις φλόγες απαίτησε 218κιλά προπάνιο και 520 κιλά διοξείδιο του άνθρακα.

Τέλος το σόου με τα πυροτεχνήματα συντελέστηκε με τη χρήση περισσότερων από 500 κιλών εκρηκτικής ύλης σε 2.500 πυροτεχνήματα υψηλής ακρίβειας και 1.500 βομβίδια μεγάλου μεγέθους.ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παραγωγή:

DIAPASON & Γιώργος Κοσμίδης

Plan-b & Τακης Κατσιμπίρης – Φωκίων Σταματίου

OH DREAMAKER & Κυριακή Σιδηροπούλου

Graphics & Design: Δημήτρης Παπάζογλου, Axel Peemoeller & Beetroot Design Group

Καλλιτεχνική διεύθυνση και Σκηνογραφία: Γιάννης Βάμβουρας

Σκηνοθεσία: Φωκάς ΕυαγγελινόςLight designer: Γιώργος Τέλλος

Lights :UTG & Λάμπρος Μπουγάς

Κατασκευές: Exposystem και Βαγγέλης Γαλατσοπουλος

Παρουσίαση: Γιώργος Τσακιρόπουλος

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Τσακιρόπουλος & Λεωνίδας Λυπηρίδης

Sound: Electro sound

Fireworks: Παύλος Νάνος

Led wall: Division & Πάρης Αναγνωστόπουλος

Power generators: Kώστας Βουδούρης

Υπεύθυνοι Ασφαλείας: Βαγγέλης Τσακμακάς, Παναγιώτης Πλιάτσικας

Video Production: PAOK FC New Media & Κώστας Αμοιρίδης, Παύλος Παπαδόπουλος

Κινηματογράφηση: Πολύβιος Δημητριάδης

Φωτογραφίες: Νίκος Βερβερίδης


Σχόλια