[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τρείς συγγραφείς συνομιλούν με το κοινό της Θεσσαλονίκης

Οι συγγραφείς Ισίδωρος Ζουργός, Σοφία Νικολαΐδου και Σταύρος Γρόσδος θα συμμετάσχουν στην ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με το κοινό της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας, λίγες ημέρες πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.

Η συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, στις 7:30 το απόγευμα στο φιλόξενο χώρο του καφέ Ζώγια στη Σβώλου, πραγματοποιείται αφενός για να φέρει κοντά αναγνώστες και συγγραφείς, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου στις 23 Απριλίου, αφετέρου για να θυμίσει σε όλους μια θλιβερή διαπίστωση: Ότι στην Ελλάδα δεν διαβάζουμε πολλά βιβλία, δεν ταξιδεύουμε με αυτά, δεν αναζητούμε τη συνεχή και διά βίου κοινωνικοποίηση και παίδευσή μας μέσα από το γραπτό λόγο.

Καθώς το βιβλίο αποτελεί πάντα μια αφορμή για συζήτηση, για προβληματισμό και για σκέψη, φιλοδοξία των εκδόσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι η συνάντηση με τους τρεις αγαπημένους συγγραφείς να αποτελέσει ευκαιρία να θέσουν οι αναγνώστες τις ερωτήσεις τους, ώστε να διεξαχθεί ένας γόνιμος διάλογος για το βιβλίο και να παρουσιαστούν οι ποικίλες οπτικές που ο καθένας σχηματίζει γύρω από αυτό.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]