Ειδικός φρουρός συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών (χασίς) από την Αλβανία στην Ελλάδα!


Ο ειδικός φρουρός συνελήφθη το πρωί της Κυριακής 7/4/2019 σε περιοχή της Κοζάνης, κοντά στα σύνορα. Οδηγούσε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο ιδιώτες -επίσης Έλληνες. Σε έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι, κάτω από τη ρεζέρβα, υπήρχαν, σε 13 δέματα, έξι κιλά και 560 γραμμάρια χασίς σε φούντα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες αποτελούσαν σπείρα στην οποία συμμετείχαν άλλοι δύο Έλληνες. Εγκέφαλος της σπείρας ήταν Αλβανός, που κρατείται στις φυλακές για παρόμοιο αδίκημα! Μάλιστα, ο ένας Έλληνας μέλος του κυκλώματος, περίμενε τους τρεις άνδρες στη Θεσσαλονίκη, για να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν στα σπίτια των ενεχόμενων, βρέθηκαν άλλα 26 γραμμάρια χασίς, ναρκωτικό χάπι “ECSTASY” (σε τρίμμα),  ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρεις μεταλλικοί τρίφτες, 50 ευρώ κι έξι κινητά τηλέφωνα.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Για όλους τους δράστες σχηματίστηκε δικογραφία και οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.