[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στο ΤΕΕ ο ΚαμαρινόςΜε τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος /Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) Πάρι Μπίλλια συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου και επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή» Ιωάννης Καμαρινός
συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου όπως το κυκλοφοριακό και η έλλειψη πρασίνου  καθώς και οι δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη της περιοχής.
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την πολεοδομία καθώς και σε θέματα που θα δώσουν λύση σε βασικά προβλήματα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.
«Ο πολεοδομικός σχεδιασμός είναι ο καταστατικός χάρτης της αγοράς» τόνισε ο κ. Μπίλλιας. Επιπλέον, έκανε αναφορά στο Πράσινο Ταμείο, τα Πράσινα Σημεία και το κυκλοφοριακό.
Από την πλευρά του ο κ. Καμαρινός έδωσε έμφαση στη σημασία του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού και αναφέρθηκε στην κατασκευή τριώροφου υπόγειου παρκινγκ στην πλατεία του Ευόσμου και στη λειτουργία του παρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό.
«Θέλουμε το ΤΕΕ/ΤΚΜ αρωγό στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στον δήμο μας. Ελπίζουμε ότι θα συνεργαστούμε στενά και θα αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία που θα μας προσφέρει» δήλωσε ο κ. Καμαρινός.
Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή» Παύλος Κυριακίδης, Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, Δημήτρης Αναγνώστου και Μιμή Κανέλη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]