[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Να αναβληθεί η συζήτηση για το ΓΠΣ ζητά ο ΑηδονόπουλοςΤην αναβολή της συζήτησης, στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, για τον Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό, ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη "Συνέργεια Πρώτα η Πόλη μας", Χάρης Αηδονόπουλος.


Ο κ. Αηδονόπουλος, σε γραπτή του δήλωση, τονίζει:

"Το σημερινό θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τον Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό πρέπει να αποσυρθεί για δύο λόγους. 
Πρώτον γιατί η διοίκηση είναι απερχόμενη, η θητεία της ολοκληρώνεται σε τέσσερις μήνες και ως εκ τούτου δεν δικαιούται να υποθηκεύσει το μέλλον της Θεσσαλονίκης. 
Δεύτερον γιατί ο Γενικός Πολεοδομικός Σχεδιασμός πρέπει να αναθεωρηθεί ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω υποβάθμιση, ο μαρασμός του παραγωγικού τομέα, να μην προσδίδεται στην πόλη μας ο αρνητικός χαρακτηρισμός της "φραπεδούπολης" παραπέμποντας σε εικόνες ερήμωσης.
Το θέμα για τον ΓΠΣ πρέπει να αποσυρθεί και να επανέλθει με τη νέα διοίκηση, αφού γίνει εκ νέου διαβούλευση και συνεκτιμώντας νεότερες αποφάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]