Τις επαφές με τοπικές αρχές και φορείς της πόλης συνεχίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια πρώτα η πόλη μας» Χάρης Αηδονοπούλος ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής».


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του σωματείου Κλήμης Λεοντιάδης έθεσε τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως ο επαναπροσδιορισμός των θέσεων στάθμευσης των ταξί αλλά και το κυκλοφοριακό και η χρήση των λεωφορειολωρίδων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του σωματείου για την ενημέρωση τόνισε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο κλάδος, οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί. Επιπλέον, έδωσε έμφαση στην ανάγκη ανάπτυξης του τουρισμού η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο και στον κλάδο των ιδιοκτητών ταξί.

«Γνωρίζω ότι η δουλειά σας δεν είναι εύκολη. Τα ταξί είναι πλέον κοινωνικό μέσο μεταφοράς και όχι μέσο της "αριστοκρατίας". Ως παράταξη έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε τη Θεσσαλονίκη ενδιάμεσο τουριστικό προορισμό και όχι αρχικό ή τελικό. Στο πρόγραμμά μας έχουμε περιγράψει την ανάγκη ύπαρξης κυκλικής δημοτικής συγκοινωνίας για μείωση του κυκλοφορικού φόρτου. Δεσμευόμαστε για εποικοδομητική συνεργασία για τα θεματα που σας απασχολούν».

Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Συνέργεια πρώτα η πόλη μας» Δημήτρης Τσαρμουτζής και Αναστασία Λοιζάκη.