[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Απέκτησε... καρέκλες επισκεπτών το νοσοκομείο Γ. ΓεννηματάςΚαρέκλες επισκεπτών νοσοκομείου δώρισε στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης. Τις καρέκλες παρέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου στον Διευθυντή της
Β’Χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου καθηγητή κ. Εμμανουήλ Χριστοφορίδη.
Η κα. Πατουλίδου συνοδευόμενη από τον κ. Χριστοφορίδη, επισκέφτηκε την κλινική και συνομίλησε με το προσωπικό της, διαπιστώνοντας το ψηλό αίσθημα ευθύνης παρά τις αντίξοες συνθήκες, τονίζοντας τα εξής: «η αναβάθμιση κλινικών τεσσάρων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένου και του Γεννηματάς που σήμερα επισκέφτηκα, με συνολικό προϋπολογισμό 520.000 ευρώ από τους πόρους της Μητροπολιτικής Ενότητας, προχωρά και σε λίγες μέρες υπογράφω τις αντίστοιχες προγραμματικές συμβάσεις. Πέρα από τα απαραίτητα έργα που προγραμματίζονται στις κλινικές αυτές, κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διευκολύνουμε την επίσκεψη και παραμονή των συμπολιτών μας στα νοσοκομεία. Οι μέρες είναι δύσκολες, οι ελλείψεις τεράστιες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα των μονάδων υγείας της Θεσσαλονίκης, γιατί γνωρίζουμε ότι το προσωπικό των μονάδων αυτών, δίνει καθημερινά μια άνιση μάχη, με όλη του την ψυχή, ξεπερνώντας τις αντοχές του. Τους ευχαριστούμε για τους αγώνες που δίνουν».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]