[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια Ευρωεκλογών

Εκδήλωση με θέμα «40 χρόνια Ευρωεκλογές – 40 χρόνια Ελλάδα στην Ε.Ε.» διοργανώνει η Άννα Ευθυμίου, δικηγόρος και πολιτευτής Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών.


Η επετειακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 19.00 στο ξενοδοχείο Mediteranean Palace Hotel.

Ομιλητές θα είναι Μανώλης Κεφαλογιάννης, επικεφαλής της ομάδας ευρωβουλευτών της Ν.Δ., ο Γιάννης Πάιδας, πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και η  Άννα Ευθυμίου, δικηγόρος και πολιτευτής Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης.

Η Άννα Ευθυμίου τονίζει ότι: «Ασφάλεια, σταθεροποίηση, ενίσχυση, εκσυγχρονισμός, επιρροή, είναι οι λέξεις που είχε στο μυαλό του ο Εθνάρχης για τη χώρα μας ως κράτος - μέλος τότε της ΕΟΚ, έννοιες επίκαιρες περισσότερο από ποτέ σήμερα. Γι’ αυτό, έχουμε την υποχρέωση να απευθυνθούμε στον ευρωπαίο πολίτη με καθαρό λόγο και να υπερασπιστούμε τα όσα σημαντικά πέτυχε η Ε.Ε. για την Ευρώπη και τη χώρα μας καθώς και την αναγκαιότητα του να είμαστε ενεργό μέλος αυτής.» 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]