Η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ κερδίζοντας στον τελικό με 3-1 την ομάδα του Άρη.


Οι δυο ομάδες είχαν από δυο ημίχρονα, μόνον που ο ΠΑΟΚ στο δικό του πρώτο μέρος ήταν πιο ουσιαστικός κι ορμητικός.  Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κούτσιας που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, φτάνοντας τα 23 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα όντας ο πρώτος σκόρερ.

Ο Κούτσιας άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και πλασέ. Επτά λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με τακουνάκι έπειτα από γύρισμα του Σμυρλή από αριστερά. Στο 32΄είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του όταν ο Παναγίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να διώχνει σε κόρνερ. Το παιχνίδι στην ουσία τελείωσε στο 37ο λεπτό όταν ο Σπυριδόπουλος έκανε την κάθετη πάσα και ο Τσίκος με όμορφο πλασέ «έγραψε» το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης ήταν καλύτερος αλλά όχι τόσο εύστοχος και λίγο άτυχος. Μόλις στο 50΄ο Παναγίδης έκλεψε τη μπάλα, πάτησε στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά ο Μοναστηρλής απέκρουσε το σουτ του νεαρού μεσοεπιθετικού. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Αρης είχε δοκάρι με σουτ του Παναγίδη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση όταν ο Μπάμπουρας γύρισε στον Κεδίκογλου αλλά ο Κυριαζής μπλόκαρε στην γωνία του. Τελικά το σκορ άλλαξε χωρίς να αλλάξει ο νικητής, με τον Αρη να μειώνει στο 66΄με σκόρερ τον Χατζηιωάννου που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μοναστηρλή.


Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Tασιούρας, Σινανάι (46' Τσέλα), Ζίλο, Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (68' Καμάρος), Σπυριδόπουλος (46' Μπάμπουρας), Κούτσιας, Ρουμιάντσεβ, Κουλούρης (56' Κεδίκογλου).

Άρης (Καζάνας): Κυριαζής, Κοτινάκης, Συμεωνίδης (46' Ελευθερούδης), Τάλκα, Βακουφτσής (46' Καραμανλής), Τσιάτσιος, Τσέρα, Ξανθόπουλος (79' Καραγκιοζάκης), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (46' Βρέττας)