ΠΑΟΚ και Άρης θα συναντηθούν, την Κυριακή, στο γήπεδο της Λαμίας, για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Κ15, καθώς ο μεν πρώτος κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό –με ανατροπή- στον πρώτο ημιτελικό κι ο δεύτερος στα πέναλτι με 4-2 (κανονικός αγώνας 3-3) τον Παναθηναϊκό.



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:


Ο ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένος στο α μέρος και βρέθηκε να χάνει από το 8’ . Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, μπήκε μεταμορφωμένος κι έκανε την ανατροπή: Πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό με 2-1.


Ο Δικέφαλος έφτασε στην ισοφάριση στο 41′ με τον Μπότη να βγάζει τετ α τετ τον Κούτσια, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Η ανατροπή επετεύχθη στο 64′ με τον Τσίκο να εκτελεί το φάουλ και τον Ζίλοαπό κοντά να εκτελεί. Ακολούθησε και δοκάρι του Κουτσίδη στο 79′.



Ο Άρης μπήκε ορμητικός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-1! Κι ενώ απέμεναν λίγα λεπτά κι όλα έδειχναν πως θα περνούσε εύκολα στον τελικό, ο Παναθηναϊκός με πέναλτι μείωσε και, τελικά, ισοφάρισε, όταν οι κίτρινοι βρέθηκαν με έναν παίκτη λιγότερο. Στα πέναλτι, όμως, είχαν το ψυχικό σθένος να πάρουν την πρόκριση.


Μεγάλος πρωταγωνιστής στην κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν ο Τσέρα, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ των κιτρινόμαυρων. Ο Άρης προηγήθηκε 0-1 με τον Τσέρα στο 18’, ενώ ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Βολάκης σε 1-1. Οι κιτρινόμαυροι με το ξεκίνημα του β΄μέρους έκαναν το 1-3 με τα γκολ του Τσέρα, αλλά αρχικά με πέναλτι του Βολάκη και στην συνέχεια με γκολ του Προδρομίτη, ο Παναθηναϊκός οδήγησε το ματς στα πέναλτι.


Η σύνθεση του Δικεφάλου:


Μπότης, Σινανάι Τασιούρας, Ζίλος (80 Τόσκος), Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (80 Καμαρός), Πιτιλάκος (40 Σπυριδόπουλος), Κούτσιας, Κουλούρης (72 Ρούμιαντσεβ), Κεδίκογλου (50 Μπάμπουρας).


Η σύνθεση του Άρη:


Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής (Καραμανλής 70'), Τσιάτσος, Βρέττας, Τσέρα (Ξανθόπουλος 64'), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (Συμεωνίδης 80').