Για όποιον είχε αμφιβολία ότι το δίλημμα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές που έρχονται είναι "κυβέρνηση ή αντιπολίτεηση", ήρθε η κόντρα Ταχιάου - Νοτοπούλου για να τη... διαλύσει.


Η πρόσφατη κορώνα της πρώην υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης, ότι ο Νίκος Ταχιάος είναι σεξιστής, ατάκα που είχε ακουστεί και για... άλλον Νεοδημοκράτη (τον Σταύρο Καλαφάτη από την -τότε- πολιτική του αντίπαλο Καλυψώ Γούλα, όταν ο πρώτος δεν είχε, ακόμη, ξεκαθαρίσει ότι δε θα κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και η δεύτερη ήταν η αγαπημένη του Γιάννη Μπουτάρη, που επίσης δεν είχε αποφασίσει αν θα ξαναήταν υποψήφιος, δείχνει τον πανικό της κυβέρνησης να μη βαφτεί ο χάρτης της Ελλάδας μπλε... Από την άλλη, η αντίδραση του Νίκου Ταχιάου , που κάνει λόγο για "θλιβερό φαινόμενο" αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει -και αυτή- να παίξει το παιχνίδι δυνατά, για τους ίδιους λόγους.

Από κοντά κι όλοι οι υπόλοιποι που αποτάσσουν, μετά βδελυγμίας, τα κομματικά χρίσματα, όμως συνεχίζουν να... υπενθυμίζουν τις κομματικές τους καταβολές.

Μετά την ένταση που προκλήθηκε από τον διάλογο που είχε ο Νίκος Ταχιάος με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε “ορντινάντζα της Νοτοπούλου”, η ανταλλαγή ανακοινώσεων συνεχίζεται.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου χαρακτήρισε με σημερινή ανάρτησή της στο fabebook σεξιστή τον Νίκο Ταχιάο, προσθέτοντας ότι “επιβεβαίωσε πλήρως την πολιτική και αυτοδιοικητική του ασυναρτησία”.

Αναλυτικά το σχόλιο της υποψηφίας δημάρχου Θεσσαλονίκης:

Με τη συνέντευξη του στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM ο υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, επιβεβαίωσε πλήρως την πολιτική και αυτοδιοικητική του ασυναρτησία.
Η επίθεσή του στο πρόσωπό μου για τις … πάνω κάτω πλατείες και οι χυδαίες εκφράσεις του, μετά το χυδαίο υβρεολόγιο της Πέμπτης κατά του Προέδρου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ - προφανώς γιατί το έργο ολοκληρώνεται και αυτό ενοχλεί αυτους που νομίζουν ότι είναι νόμιμοι ιδιοκτήτες της πόλης- το μόνο που δείχνουν είναι ότι πολύ καλά έκανε ο κ.Ταχιάος και απουσίαζε από τα κοινά και τις κοινές αγωνίες της Θεσσαλονίκης.

Αλήθεια, έψαξε πολύ ο κ.Μητσοτάκης για να τον βρεί;

Ο κ. Ταχιάος παραμενει σεξιστής και την ημέρα της γυναίκας”.

Ο Νίκος Ταχιάος σήκωσε το γάντι και σχολίασε την ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, σημειώνοντας από την πλευρά του ότι πρόκειται για πολιτικά και αισθητικά "θλιβερό φαινόμενο μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε θεματοφύλακα του πολιτικού savoir-vivre".

Η κυρία Νοτοπούλου αποφάσισε ότι μεταξύ άλλων είμαι και σεξιστής. Αν, ας πούμε, στην θέση της ήταν άνδρας και σχολίαζα ότι επειδή φόρεσε γραβάτα και κοστούμι για να ποζάρει στις σκάλες του μετρό, θαρρεί ότι μπορεί να κάνει μαθήματα στους αντιπάλους του, τι θα έλεγε;
Αν προσθέσω και την άποψή μου ότι οι καθοδηγητές της θα έπρεπε να ξεκινήσουν από τα βασικά και να της διδάξουν κατ' αρχάς τις έννοιες, τι χαρακτηρισμό θα μου επιφυλάξει άραγε;

Θα έμενα στη διασκεδαστική πλευρά του φαινομένου της -στην πραγματικότητα- προκλητικής δήθεν μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε θεματοφύλακα του πολιτικού savoir-vivre, αν αυτό δεν εξέθετε ένα νεανικό και συμπαθές πρόσωπο. Συνεχίζω λοιπόν να το βρίσκω θλιβερό, όχι μόνο πολιτικά, αλλά και αισθητικά”.

Κι αν κάποιος βιαστεί να πει ότι αυτό συμβαίνει με τους κομματικούς υποψηφίους, τότε να του θυμίσουμε ότι, μόλις την προηγούμενη βδομάδα ο Σπύρος Βούγιας θύμιζε τι τον συνδέει με το ΠΑΣΟΚ και την Πρωτοβουλία, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δια δελτίου τύπου θύμιζε τους αγώνες που έδωσε για τη Νέα Δημοκρατία, ο Μάκης Κυριζίδης δια άρθρου τους αγώνες του στο πλευρό των Κώστα Γκουλέκα και Σταύρου Καλαφάτη, ενώ κι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν κρύβει ότι στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση ήταν υποψήφιος στην Α Θεσσαλονίκης με τη Ν.Δ.