[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ποιες είναι οι διακοπές ρεύματος για σήμερα στην ΘεσσαλονίκηΠρογραμματισμένες Διακοπές ρεύματος θα έχουμε  σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 έως τις 11:00 νοικοκυριά στην περιοχή που περικλείεται απο τις οδούς:Επταπυργίου (από Σπάρτης ως Κρήτης), Μιαούλη, Ανθέων, Δράμας, Καραϊσκάκη, Λεχοβου, Οικονόμου, Αθ. Διάκου, .Ηπείρου στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Από τις 8:00 έως τις 2:00 διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένη στην Κ. ΠΥΛΑΙΑ και συγκεκριμένα στην περιοχή των οδών ΔΑΝΑΗΣ – ΛΑΕΡΤΟΥ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ .
 
Τέλος, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 11:00 έως τις 14:00 στην περιοχή που περικλείεται απο τις οδούς: Αλαμάνας, Γραβιάς, Σωκράτους, Πελοπονήσου, Μπιζανίου, Κύπρου, Ελ. Βενιζέλου (απο Αθ. Διάκου ως Πελοπονήσου), Αθ. Διάκου(από Παύλου ως Ιωαννίνων).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]