[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας και πρώτων βοηθειών στον δήμο Νεάπολης-Συκεών


Δύο νέους κύκλους μαθημάτων πρώτων βοηθειών και αυτοάμυνας για γυναίκες, για όλους τους δημότες και τους κατοίκους αρχίζουν στον δήμο Νεάπολης Συκεών.


Από τις 21 Μαρτίου, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, το Συμβούλιο της Ενότητας Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών δημιουργούν ένα ειδικό τμήμα Μαθημάτων Αυτοάμυνας για Γυναίκες, που θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 11.30 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ., στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεότητας (Ζάκκα 25, Νεάπολη). Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.2313.313125 & 2313.313126, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.).

Παράλληλα, έως και σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου, συνεχίζονται οι εγγραφές για τα δωρεάν μαθήματα πρώτων βοηθειών που διοργανώνει το Συμβούλιο της Ενότητας Συκεών, σε συνεργασία με την Ελληνική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΔΟΜΑΚ). Ο κύκλος των μαθημάτων, τα οποία θα πραγματοποιούνται από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., στο Μουσείο Προσφύγων, στην Πολιτιστική Γειτονιά, αρχίζει την Πέμπτη 14 Μαρτίου (δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα 6951 940218 & 6947901954 ).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]