[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αηδονόπουλος: Δεν εκχωρούμε καμία υπηρεσία του δήμου σε ιδιώτες

Με αφορμή την υπόθεση των 192 συμβασιούχων του δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι δικαιώθηκαν σε πρώτο βαθμό στο δικαστήριο, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια πρώτα η πόλη μας» Χάρης Αηδονόπουλος δήλωσε:

«Οι 192 συμβασιούχοι ζητούσαν να παραμείνουν στην υπηρεσία του δήμου Θεσσαλονίκης. Αν και έχουν κερδίσει πρωτόδικα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης άσκησε έφεση στην απόφαση.

Για ακόμη μία φορά επαναλαμβάνω πως δεν εκχωρούμε καμία υπηρεσία του δήμου Θεσσαλονίκης σε ιδιώτες. Θυμάμαι παλιότερα, τα χρόνια που εμείς οι δήθεν φαύλοι είχαμε την πόλη καθαρή, κάναμε έργα αυτεπιστασίας στην οδοποιία και το ηλεκτρολογικό.

Τώρα, βλέπω την τραγική κατάσταση εργαζόμενοι στην καθαριότητα να χώνουν τα χέρια τους σε καλαθάκια σκουπιδιών και  τρέμω στην ιδέα μήπως κοπούν από καμία σύριγγα ή κονσέρβα…

Ήμασταν πάντοτε υπέρ της διατήρησης και ενίσχυσης όλων των δημοτικών υπηρεσιών, γιατί αν εκχωρηθούν καθαριότητα, πράσινο, ηλεκτρολογικό και οδοποιία ποιος ο λόγος να είναι κάποιος δήμαρχος; Για να πηγαίνει ταξίδια ή απλώς για να διχάζει;»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]