[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στη Βουλή η δικογραφία για την ηχογράφηση του Στουρνάρα από τον ΠολάκηΜετά τη δικαιοσύνη η … σκυτάλη περνάει στη Βουλή για την υπόθεση της καταγραφής της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.


Ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες της καταγραφής της επίμαχης τηλεφωνικής  επικοινωνίας, μετά την κατάθεση του κεντρικού τραπεζίτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είπε πως η συνομιλία κατεγράφη χωρίς τη δική του συναίνεση, διαβιβάζει, μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, όπως προβλέπει ο νόμος, τη δικογραφία στη Βουλή.

Κι΄αυτό γιατί εφόσον η έρευνα αφορά σε ενδεχόμενη ποινική ευθύνη πολιτικού προσώπου, αποκλειστικά αρμόδια να αποφασίσει για την άρση ή μη της βουλευτικής του ασυλίας είναι η Βουλή.

Υπενθυμίζεται, ότι στην περίπτωση αυτή το ερευνώμενο αδίκημα αφορά στην παράνομη καταγραφή συνομιλίας, που σύμφωνα με τον ισχύοντα ποινικό κώδικα, είναι αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]