Άναψε… φωτιές η νέα υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου, με τη… βιασύνη της να δημοσιοποιήσει ότι το ΥΜΑΘ μοίρασε κομπιούτερ σε σχολεία.



Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφερόταν πως η δράση ήταν μια πρωτοβουλία της προηγούμενης υφυπουργού, Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία δεν είχε… προκάμει να ολοκληρώσει το έργο. Με σημερινό της δελτίο Τύπου, όμως, η… προπροηγούμενη υφυπουργός,. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, γνωστοποιεί πως στην υλοποίηση του έργου είχε συνδράμει και εκείνη, όταν είχε το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο!


Σε ανακοίνωσή της, η κ. Τσαρουχά τονίζει:  “Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην ολοκλήρωση του έργου από την νέα Υφυπουργό κα Ελευθερία Χατζηγεωργίου και στην προώθησή του από την πρώην Υφυπουργό κα Κατερίνα Νοτοπούλου. Παραλείπεται όμως πλήρως -πιστεύουμε εκ παραδρομής- ότι όλο το έργο και η χρηματοδότηση του, αποφασίστηκε και εξελίχθηκε σε σημαντικό μέρος του, κατά την περίοδο που Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) ήταν η βουλευτής Ν. Σερρών κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Για τη σωστή σειρά των γεγονότων αναφέρουμε ότι η διακήρυξη των σχετικών δημοπρασιών δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2018 με υπογραφή της κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και σχολιάστηκε δημοσίως με θετικά σχόλια από τοπικούς εκπαιδευτικούς φορείς”.


Τρεις υπουργοί, ένα έργο!