[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επίθεση Πέτρου Κόκκαλη κατά Μαρινάκη

Με αιχμές εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, αποχώρησε από την δημοτική παράταξη του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής», ο Πέτρος Κόκκαλης. Ο πρώην πρόεδρος της Super League και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του οποίου η οικογένεια έχει συνδέσει το όνομα της με την ιστορία του συλλόγου, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ότι δεν τον εκφράζει πλέον η λογική του Ολυμπιακού και η γενικότερη πολιτική που ακολουθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
«Όσο ήμουν εγώ στον συνδυασμό δεν είχαμε πολιτική ταυτότητα. Ο συνδυασμός ήταν υπερκομματικός. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα που ο κ. Μώραλης είπε ότι εχθρός μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με εκφράζει αυτή η πολιτική, ούτε η νέα πολιτική του Ολυμπιακού και του προέδρου του. Κι όλη αυτή την λογική του κ. Μαρινάκη με τα δημοσιεύματα και τον πόλεμο. Μια φορά είδα τον κ. Μαρινακη σε Δημοτικό Συμβούλιο. Ήρθε μια φορά και τσακώθηκε με όλους. Και μετά έσερνε ανθρώπους στα δικαστήρια. Υπήρχε έλλειψη συλλογικότητας. Αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ο δήμαρχος έχει μια εφημερίδα που μπορεί και γράφει ο,τι θέλει. Τι να κάνω εγώ γι αυτό;»
Όσον αφορά τη διαφορά του Ολυμπιακού του Κόκκαλη με εκείνον του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανέφερε: «Επί 15 χρόνια που ήμουν εγώ στον Ολυμπιακό, πολιτικό αντίπαλο δεν είχαμε. Οι αντίπαλοι μας δεν ήταν ποτέ οι κυβερνήσεις. Τα προβλήματα ήταν πάντα θεσμικά»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]