"Όργωσαν" κάθε γωνιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, από την περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού, ως το παλιό 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο αστυνομικοί, για να βρουν και να συλλάβουν "βαποράκια" και εμπόρους ναρκωτικών, καθώς και πορτοφολάδες και τσαντάκηδες.


Η συγκεκριμένη επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, χθες (01-03-2019) κατά τις ώρες 15.00 – 21.00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ευρύτερες περιοχές της Καμάρας, στη  Ροτόντα, στο κάμπους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  στην πλατεία Ναυαρίνου, στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους, στις οδούς Μοναστηρίου, Γιαννιτσών και αλλού.

Πήραν μέρος 101 αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Ελέγχθηκαν:  306 άτομα (213  αλλοδαποί και 93 Έλληνες). Συνελήφθησαν 13 άτομα για διάφορα αδικήματα και συγκεκριμένα για ναρκωτικά, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων, επειδή κυκλοφορούσαν οπλισμένοι (με μαχαίρια) ή δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα. Επίσης, βεβαιώθηκαν 103 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..