[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δεν πάει Βεργίνα και Βέροια ο ΠαππάςΑνέβαλε τη σημερινή επίσκεψή του σε Βεργίνα και Βέροια ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς.


Όπως έγινε γνωστό από το δήμο Βέροιας, δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για τον λόγο της ακύρωσης της επίσκεψης του υπουργού. Οι υπεύθυνοι του δήμου ενημερώθηκαν από τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν την είδηση με τα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη θέση του υπουργού την περιοχή θα επισκεφθεί ο διευθυντής του γραφείου του Παναγιώτης Μελαχρινός.

Χθες, ο κ. Παππάς έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών και αποδοκιμασιών λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, κατά την περιοδεία του στο Κιλκίς. Ο ίδιος πάντως δήλωσε σήμερα στο ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο", ότι "η διαμαρτυρία στο χωριό έγινε από δύο άτομα και το βράδυ από... βαριά δέκα. Η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν πολύ καλή", πρόσθεσε ο κ. Παππάς.

Βαριά... δέκα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν και τα άτομα που πήγαν στην ώρα τους, στην αίθουσα, για την ομιλία του κ. Παππά, χθες βράδυ. Η ομιλία καθυστέρησε να αρχίσει περίπου μία ώρα και, τελικά, όταν εδέησε ν' αρχίσει, στην αίθουσα ήταν ελάχιστοι...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]