Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί ο σημερινός Ελεύθερος Τύπος, καθώς οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν μπει και στο «κουπόνι» των στοιχηματικών εταιριών.


Μέσω των αποδόσεων των μπουκ, διακρίνει κάποιος τα θεωρούμενα φαβορί.

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης, προηγείται σύμφωνα με τους μπουκμέικερ, ο Νάκος Ταχιάος με απόδοση 1,90, ενώ ακολουθεί ο Γιώργος Ορφανός με 2,10. Μάλιστα, κάποια στοιχηματζίδικα δίνουν το ίδιο ποσοστό και στους δύο: 1,90. Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, επιστρέφει 8,50 στο ευρώ, ο Σπύρος Βούγιας 18, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας 25, ο Παν. Ψωμιάδης 40, ο Πέτρος Λεκάκης 50, ο Χάρης Αηδονόπουλος δίνει πίσω ένα κατοστάρικο για κάθε ευρώ που θα στοιχηματίσει κάποιος πάνω του, ενώ ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος 150.

Πριν αρχίσουν τις γκρίνιες οι υπόλοιποι, να τους πούμε ότι οι εταιρίες δεν τους έχουν βάλει στο στοίχημα... 

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προβάλλει ως ακλόνητο φαβορί ο Απόστολος Τζιτζικώστας με απόδοση 1 ,08. Ο Χρ. Παπαστεργίου δίνει 9, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος 20 κι ο Φίλιππος Γκανούλης 30. Για να στοιχηματίσεις σε άλλο όνομα πρέπει να το... ζητήσεις!

Στην Περιφέρεια Αττικής νίκη του Γιώργου Πατούλη δίνει απόδοση 1,20 κι ακολουθεί η Ρένα Δούρου με απόδοση 9,00 κι ο Γιάννης Σγουρός με 12,00.

Στο Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης φαβορί με απόδοση 1 ,08. Στο Δήμο Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης έχει απόδοση 1 ,1 5, ο Νίκος Βλαχάκος 5,50, ο Νίκος Μπελαβίλας 20.00.

Οι αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr.