Έφερναν ηρωίνη από τη Βουλγαρία στην ΕλλάδαΔιεθνής σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, που έφερνε ηρωίνη από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.


Αρχικά συνελήφθησαν οι τρεις Βούλγαροι της σπείρας, δυο άνδρες ηλικίας 52 και 23 ετών και η σύζυγος του πρώτου, 47 ετών, οι οποίοι έφερναν τα ναρκωτικά από τη Βουλγαρία. Στη συνέχεια συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες της σπείρας, ένας 48χρονος και η 37χρονη φίλη του.Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 296,7 γραμμαρίων, μικροδέμα κάνναβης, 48 ναρκωτικά χάπια, 6.910 ευρώ, εννέα κινητά τηλέφωνα και τρία πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και οκτώ φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου που, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προορίζονταν για έκδοση πλαστής άδειας ικανότητας οδήγησης.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Συμμορίας», παράβασης του Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και «Απόπειρας πλαστογραφίας». Σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Σχόλια