Έγραψαν, με χρυσά γράμματα, το όνομά τους στην ιστορία του ΠΑΟΚ οι αθλήτριες και το τεχνικό τιμ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας επικράτησαν με 33-23 και κατέκτησαν τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος 2019.



Ο ΠΑΟΚ Μateco παρατάχθηκε στην αναμέτρηση, δείχνοντας τις διαθέσεις του από την αρχή του αγώνα. Με την Αγνή Ζυγούρα να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα, τη Βάσια Γκάτζιου και τη Μαρία Χατζηπαρασίδου, ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 6-3. Η διαφορά σταδιακά άνοιγε, φτάνοντας στα +7 γκολ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, 13-6. Τα κορίτσια του Δικεφάλου διατήρησαν μέχρι το τέλος της περιόδου το μεγάλο προβάδισμα και τελικά πήγαν στα αποδυτήρια, προηγούμενες με  17-9.


Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος, αν και δεν πέτυχε γκολ στα 4 πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, πήρε φωτιά στη συνέχεια, στέλνοντας τη διαφορά στα +12 γκολ, 24-12. Η διαφορά διατηρήθηκε, με τη συνέχεια να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα μέχρι τη λήξη του αγώνα, καθώς ο ΠΑΟΚ με τελικό σκορ 33-23 κατέκτησε τη νίκη και το Κύπελλο Ελλάδος.


Άξια φιναλίστ η Άρτα, Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο κλειστό της Άρτας!
Παίκτριες, τεχνικό τιμ και υπεύθυνοι δεν παρέλειψαν να στείλουν τις ευχές τους στο μπασκετικό τμήμα που αγωνίζεται αύριο Κυριακή 17 Φεβρουαρίου επίσης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.


Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Facebook: