[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Public Issue: Προβάδισμα 14,5 μονάδων της Ν.Δ.

Προβάδισμα 14,5 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση πολιτικής επιρροής καταγράφει το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue.
Ειδικότερα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής βουλευτικών εκλογών, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 39% έναντι 24,5% του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με 8,5%, η Χρυση Αυγή με 7,5%, το ΚΚΕ με 6,5%, η Ελληνική Λύση στο 3%, η Ένωση Κεντρώων με 1,5%, ενώ το Ποτάμι και οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται να συγκεντρώνουν 1% και τα λοιπά κόμματα 7,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 26%.
Σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, η στάση των πολιτών παραμένει αρνητική καθώς σύμφωνα με την έρευνα, το 65%, σχεδόν 2 στους 3 πολίτες, τάσσονται κατά.
Αναφορικά με τη γνώμη των πολιτών για το συλλαλητήριο της Αθήνας της 20ης Ιανουαρίου, το 59% δηλώνει πως έχει θετική άποψη.
Παράλληλα, επτά στους 10 πολίτες (71%) πιστεύουν ότι πρέπει να διεξαχθεί Δημοψήφισμα για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]