[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συμμετοχή Intralot σε διαγωνισμό στην Τουρκία

Προσφορά στον διαγωνισμό του Τουρκικού Κρατικού Οργανισμού Sportoto για τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος για 10 έτη υπέβαλε στις 11/02/2019 η INTRALOT, μέσω της INTELTEK, θυγατρικής της στην Τουρκία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η INTELTEK υπέβαλε την τελική οικονομική προσφορά στις 13/02/2019 και αναμένει την απόφαση της επιτροπής του διαγωνισμού. Η INTELTEK δραστηριοποιείται στην αγορά αθλητικού στοιχήματος της Τουρκίας από το 2004 και διαχειρίζεται την τρέχουσα άδεια του στοιχηματικού παιχνιδιού IDDAA με σύμβαση που λήγει στις 28/08/2019.

Επιπλέον της συμμετοχής στην INTELTEK, η INTRALOT κατέχει το 50,01% της BILYONER, ενός από τους προμηθευτές διαδικτυακού στοιχήματος της Τουρκίας που κατέχει μερίδιο αγοράς περίπου 40% του διαδικτυακού στοιχήματος. Από τη δραστηριότητα της BILYONER προέρχεται περίπου το 42% του EBIDTA και το 55% των εσόδων (Κύκλου Εργασιών) της INTRALOT στην Τουρκία.
www.ana.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]