[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Eπιχείρηση της Αστυνομίας σε άτυπο καταυλισμό προσφύγων στην Δυτική Θεσσαλονίκη


Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε υπαίθριο χώρο της δυτικής Θεσσαλoνίκης όπου είχαν  στήσει άτυπο καταυλισμό μεταναστών  στην περιοχή Ξυλάδικα , κοντά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό.

Η κοινή αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, σε οικόπεδο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού.

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω επιχείρησης προσήχθησαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης συνολικά δεκαεννέα παράτυποι μετανάστες, εκ των οποίων δεκαέξι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της διοικητικής διαδικασίας και ένας συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικού όρου διαμονής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]