Όπως είναι ήδη γνωστό ο ΠΑΟΚ κατέκτησε για τρίτη φορά στην Ιστορία του (μετά το 2014 και το 2016) το κύπελλο Ελλάδας νικώντας με 33-23 την Αναγέννηση Άρτας στον 33ο τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, που διεξήχθη στο κλειστό κλειστό γυμναστήριο Κωστακιών Άρτας. 

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Μετά τους πανηγυρισμούς με την απονομή στην Αρτα, αλλά και στον σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών, σειρά είχε σήμερα το σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης. Ο Λευκός Πύργος, όπου βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση. Απαραίτητες οι σχετικές φωτογραφίες, αλλά και οι δηλώσεις για την επιτυχία αυτή. 
Αυτό ήταν το πρώτο Κύπελλο στην καριέρα του προπονητή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Δημητρούλια, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα ευρωπαϊκό (Τσάλεντζ Καπ) ως τεχνικός του Διομήδη Άργους. Μιλώντας για την επιτυχία αυτή είπε:
Ήμασταν πιο προετοιμασμένοι, διότι προπονούμαστε σκληρά, και θα έπρεπε να συμβούν πολλά περίεργα ώστε να χαθεί ο αγώνας. Το επίπεδο της συγκέντρωσής μας, μας έκανε να πάρουμε εύκολα το παιχνίδι. Μεγάλος στόχος πλέον, είναι το πρωτάθλημα, καθώς η Ν.Ιωνία το κατακτά εδώ και πέντε χρόνια και πρέπει να σπάσουμε αυτό το σερί. Αφιερώνω το κύπελλο σε όλον τον σύλλογο και τον κόσμο, που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει πάντα, με την θετική αύρα που στέλνει. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον Πρόεδρό μας κ. Θανάση Κατσαρή στυλοβάτη του τμήματος, τον κ. Τσαλόπουλο και τον κ. Χασεκίδη, αλλά και φυσικά τον κ. Ιβάν Σαββίδη, που τον θέλουμε πάντα κοντά μας. Πιστεύω πώς μπορούμε να κάνουμε το ντάμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος”.
Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Χασεκίδης τόνισε: “Νομίζω πως όλος ο κόσμος ειδε πώς ειμασταν πολύ καλύτερη ομάδα και κατακτήσαμε δίκαια το κύπελλο. Μπορούμε να κάνουμε το νταμπλ καθώς δουλεύουμε σκληρά για τον στόχο αυτό. Από αύριο ξαναστρωνόμαστε στην δουλειά για να τα καταφέρουμε. Είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον σύλλογο καθώς νομίζω πώς και το ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει το ντάμπλ και το βόλεϊ. Και με την ευκαιρία θέλω να πω πολλά μπράβο στην ομάδα του μπάσκετ που μας έκανε υπερήφανους. Πιστεύω πως με τον Ιβάν Σαββίδη ο σύλλογος είναι σε άλλο επίπεδο. Νομίζω πως τα καλά για τον ΠΑΟΚ ως οργανισμό είναι μπροστά μας, Πλέον στόχος μας είναι το νταμπλ. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, να μας βοηθήσει να τον νιώθουμε δίπλα μας”.