[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καλαφάτης: Εγείρονται πολύ σοβαρά ερωτήματα για την επίσκεψη Τσίπρα στην Άγκυρα

«Φοβούμαι ότι ο πρωθυπουργός μεταφέρει στην Άγκυρα το μήνυμα που εξέπεμψε με τη συμφωνία των Πρεσπών: Του πρωθυπουργού που εγκαταλείπει πάγιες εθνικές θέσεις, του πρωθυπουργού των παραχωρήσεων, των υποχωρήσεων και των συμβιβασμών»!


Αυτό τόνισε ο Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, σε σημερινή συνέντευξή του στον Real Fm 107,1, στη Θεσσαλονίκη.


Ο κ. Καλαφάτης έθεσε μια σειρά από ερωτήματα για την επίσκεψη αυτή: «Εγείρονται πολύ σοβαρά ερωτήματα. Γιατί ο πρωθυπουργός δεν ενημέρωσε την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής; Γιατί δεν ενημέρωσε το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής; Υπήρξαν, μετά από διμερείς επαφές, συμφωνίες που πάει να ενημερώσει; Τι περιλαμβάνει η ατζέντα; Θα καταγγείλει τις πειρατικές τουρκικές ενέργειες στην Κυπριακή ΑΟΖ; Θα θέσει τις εντεινόμενες παραβιάσεις στο Αιγαίο; Θα συζητηθεί θέμα επέκτασης χορικών υδαάτων που είχε θέσει ο Κοτζιάς, Θα συζητήσει θέμα μειονοτήτων; Θα απαντήσει στους τουρκικούς ισχυρισμούς για δήθεν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο»;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]