[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νοικιάστε το σπίτι σας στον… δήμο!


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “PR.A.K.S.I.S” και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση “ΑΡΣΙΣ”, με την υπ’ αρ. Δ13/οικ.36900/2072/03-07-2018 (ΑΔΑ: 682Ξ465Θ1Ω-ΙΨΘ) απόφαση, υλοποιούν το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους».

Βασικός σκοπός του Προγράμματος είναι η υποστήριξη των  συνανθρώπων μας που ζουν σε συνθήκες αστεγίας και η σταδιακή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Από το παρόν πρόγραμμα προβλέπεται η επιδότηση ενοικίου του μισθωτή, μέχρι και 18 μήνες από την έναρξη της μίσθωσης, ποσό το οποίο εγγυάται να καλύψει το Σωματείο.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και οι συνεργαζόμενοι εταίροι, αναζητούν ιδιοκτήτες οι οποίοι επιθυμούν να ενοικιάσουν το διαμέρισμά τους στο πλαίσιο του παρόντος προγράμματος. Για περαιτέρω πληροφορίες ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε:

PR.A.K.S.I.S

κος Ζούτσος Χρήστος & κα Δεληχάτσιου Σοφία

2310556145 / ch.zoutsos@praksis.gr/ s.delichatsiou@praksis.gr

ΑΡΣΙΣ

Κα Μαριάννα Σιδηροπούλου & κα Χριστίνα Μπακαλάκη

2310534652 / stegasikaiergasia@gmail.com

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]