[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ήρθε και η ώρα του Αηδονόπουλου να περάσει από το ΤΕΕΟ ένας μετά τον άλλον, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, περνάνε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας. Σήμερα ήταν η σειρά του Χάρη Αηδονόπουλου.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης  και επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια πρώτα η πόλη μας»  συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΤΕ/ΤΚΜ κ. Πάρι Μπίλια και, στη συνέχεια, δήλωσε:

«Θέσαμε καίρια θέματα του προγράμματός μας όπως η βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω αστικών αναπλάσεων, η ανάδειξη του δημόσιου χώρου, οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, πεζοδρομήσεις και δενδροφυτεύσεις για εναλλαγή των αέριων μαζών βάσει μελέτης, η δυνατότητα κατασκευής με προβόλους αποβάθρων πλάτους περίπου τριών μέτρων μόνο για βάδην -χωρίς να προκληθεί αλλοίωση της μορφής του θαλάσσιου μετώπου της πόλης».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]