Οι ομάδα «Αναρχικοί/ές», ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε πριν από μια εβδομάδα σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, εντός του ΑΠΘ.

Σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται ότι «στις 15/02 επιτεθήκαμε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ εντός του ΑΠΘ σπάζοντας το, έμπρακτα αλληλέγγυοι με τον αναρχικό απεργό πείνας από 14/01 Σπ. Χριστοδούλου».
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Στις 15/02 επιτεθήκαμε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ εντός του ΑΠΘ σπάζοντας το, έμπρακτα αλληλέγγυοι με τον αναρχικό απεργό πείνας από 14/01 Σπ. Χριστοδούλου.

Βρισκόμαστε στην 36η μέρα απεργίας πείνας και ενώ ήδη έχουν ήδη απορριφθεί 2 αιτήσεις για συγχώνευση της ποινής του, είμαστε εν αναμονή της εκδίκασης της 3ης αίτησης που εξεταστεί καταχρηστικά από το δικαστήριο Εύβοιας στις 28/02. Σκηνοθετείται ένα αισχρό παιχνίδι και τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του απεργού εμπαίζοντάς τον, καθώς ο ίδιος έχει παραιτηθεί από τη συγκεκριμένη αίτηση τονίζοντας την αναρμοδιότητά για την υπόθεσή του.

Η αλληλεγγύη από πλευράς μας είναι δεδομένη σε όποιον αντιστέκεται και διατηρεί μια αξιοπρεπή στάση τόσο εντός όσο και εκτός των φυλακών. Αγωνιστές που υιοθετούν έναν αντιεραρχικό και ριζοσπαστικό τρόπο ζωής, αρνούνται πεισματικά τη μισθωτή σκλαβιά και αποτάσσουν στην πράξη τον θεσμό της εργασίας και αμφισβητούν κάθε μορφή εξουσίας, τους αισθανόμαστε δίπλα μας. Από την ίδια πλευρά του οδοφράγματος, ζώντας μια ζωή ελεύθεροι , απέναντι σε όσα κάγκελα και κλουβιά προσπαθούν να μας περιορίζουν.”