[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κατά Πολάκη


Με τον υφυπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη “τα βάζει” ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Αθ. Εξαδάκτυλος  - χωρίς, πάντως, να τον κατονομάζει.


Ο κ. Εξαδάκτυλος, με αφορμή το κρούσμα βίας εναντίον γιατρού εντός νοσοκομείου, στην Καβάλα, καταδικάζει το γεγονός και βρίσκει την αφορμή να αναφερθεί στον κ. Πολάκη.

“Ατυχώς , η παρουσία «νταή γιατρού» στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αντί να συμβάλλει στην αποτροπή των βίαιων επεισοδίων εναντίον ιατρών και στην ενίσχυση της ασφάλειας στα νοσοκομεία,  δίνει κάκιστο παράδειγμα το οποίο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην εμπέδωση του ορθού κλίματος στο χώρο της Υγείας”, υπογραμμίζει.

Ο πρόεδρος του ΙΣΘ υπογραμμίζει ότι “πέρα από την αυτονόητη απόλυτη καταδίκη με αγανάκτηση, για πράξεις αδιανόητες σε χώρους άσκησης της ιατρικής, απαιτείται και αποτελεσματική πολιτική αποτροπής τους. Οφείλουμε όλοι να αντιμετωπίσουμε με ενεργές δράσεις ώστε ανακόψουμε και να αποτρέψουμε το νοσηρό φαινόμενο της επέκτασης της βίας εντός των νοσοκομείων”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]