[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζέρβας: «Ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να συνδράμει στην ασφάλεια των πολιτών»Δωρεά περιπολικού αυτοκινήτου στην Ελληνική Αστυνομία από ιδιώτες επιχειρηματίες πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από παρέμβαση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, επικεφαλής της παράταξης "Ναι στη Θεσσαλονίκη".


Η παράδοση έλαβε χώρα στο Α.Τ Λευκού Πύργου.

«Η διαμεσολάβησή μου στόχευε στην άμεση ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας. Κάλεσα γνωστούς και φίλους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των επιχειρήσεων, τους παρουσίασα τα δεδομένα και με χαρά ανταποκρίθηκαν» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

«Είναι μια δωρεά που να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, θα χρησιμεύσει στην αστυνόμευση του κεντρικού τομέα της πόλης. Ευχαριστώ τον κ. Ζέρβα που με την προσφορά του και την μεσολάβηση του εξοπλίστηκε το Αστυνομικό Τμήμα», δήλωσε κατά την παραλαβή του οχήματος ο ταξίαρχος Λάζαρος Μαυρόπουλος, διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Το πρόβλημα με την έλλειψη οχημάτων είχε πληροφορηθεί ο κ. Ζέρβας όταν στο πλαίσιο των ενημερωτικών του συναντήσεων με φορείς της πόλης,  το Νοέμβριο 2018,  είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

«Η βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας και της καθημερινότητας των πολιτών είναι άμεση προτεραιότητα για μία διοίκηση που έχει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της, τους πολίτες» είχε τονίσει τότε ο κ. Ζέρβας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]